Impress Surfaces sluit zich aan bij de MMFA als geassocieerd lid

Brussel, 16 juni 2021 – MMFA, de Multilayer Modular Flooring Association, verwelkomt Impress Surfaces als de nieuwste toevoeging aan de vereniging.

“Met Impress Surfaces hebben we een uitstekend nieuw lid binnengehaald dat een gevarieerde productportfolio aanbiedt op het gebied van decoratieve oppervlakken. We zijn vooral enthousiast over zijn werkelijk wereldwijde aanwezigheid met zeven vestigingen over de hele wereld en zijn voortdurende inspanningen om de impact op het milieu tot een minimum te beperken”, aldusMatthias Windmöller (Windmöller), voorzitter van de MMFA.

Sascha Kostros, hoofd Decor Management bij Impress Surfaces, legt uit:“We zijn verheugd om ons aan te sluiten bij de gelederen van bekende vloerexperts van de MMFA! Met ons wereldwijde netwerk van trendwatchers kijken we ernaar uit om andere leden op de hoogte te houden van de nieuwste designtrends voor decoratieve oppervlakken op basis van verschillende behoeften, culturen en markten.”

Impress is een wereldwijde groep van bedrijven die zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van trendy decoratieve oppervlakken voor de op hout gebaseerde paneel-, meubel- en vloerenindustrie en voor modern interieurdesign. Zij zijn een van ’s werelds toonaangevende bedrijven in de sector en leveren aan hun klanten via zeven internationale locaties. De decors voor het design van morgen worden direct in huis gecreëerd en zijn gebaseerd op trends die voortdurend op mondiaal niveau gesignaleerd worden door goed geïnformeerde, interne scouts. Het productportfolio van de totaalaanbieder omvat decorpapier, afwerkfolies, geïmpregneerd papier, additieven en decordrukinkten.

Door dit nieuwe lidmaatschap beschikt MMFA voortaan over 28 gewone leden (fabrikanten van MMF-vloeren of hun Europese vertegenwoordigers), 31 geassocieerde leden (toeleveranciers) en drie ondersteunende leden (wetenschappelijke instituten).

-/-

Over MMFA: Multilayer Modular Flooring Association is een organisatie die de toonaangevende producenten van vloeren in Europa en hun leveranciers vertegenwoordigt. De vereniging werd in oktober 2012 in München, Duitsland, opgericht door zeven Europese vloerproducenten. Het management van MMFA is sinds november 2019 verhuisd naar Brussel.