Poli-Eco Tworzywa Sztuczne heeft zich bij MMFA aangesloten als nieuw lid

Brussel, 7 juni 2023 – MMFA, de Multilayer Modular Flooring Association, is blij aan te kunnen kondigen dat Poli-Eco Tworzywa Sztuczne Sp. z o.o. zich bij de vereniging heeft aangesloten als nieuw gewoon lid.

Poli-Eco laat zien dat traditie en innovatie hand in hand kunnen gaan – met zijn 30 jaar ervaring binnen de markt ontwikkelt het bedrijf continu nieuwe productoplossingen in zijn laboratoria. We zijn verheugd om het bedrijf te verwelkomen als nieuw lid van MMFA en we zien uit naar een vruchtbare samenwerking”, aldus MMFA’s President, Jan Dossche (COREtec®).

Dawid Weryszko, CEO van Poli-Eco, verklaart: “Poli-Eco streeft ernaar innovatie te leiden in de PVC-sector, die vanaf 2022 ook SPC-panelen omvat. Als een bedrijf dat voortdurend op zoek is naar uitbreiding van zijn expertise en omvang, zijn we er zeker van dat de interactie met andere MMFA-leden en onze bijdrage aan de activiteiten van de vereniging voor beide partijen voordelige resultaten zal opleveren – met name Poli-Eco zal zich als nieuw lid op het gebied van vloerproductie kunnen profileren.”

Poli-Eco is een internationaal bedrijf dat actief is binnen de Poolse, Europese en oostelijke markten, zijn producten zijn verkrijgbaar onder de gemeenschappelijke merknaam KORNER. Dankzij het aanbod van PVC-eindproducten – van schuim- en hard-PVC-plinten tot meubelranden, PVC-granulaat en droge verbindingen – heeft Poli-Eco zich de afgelopen 30 jaar kunnen profileren als een belangrijke Europese fabrikant. Het heeft bovendien een solide basis gelegd voor het produceren van vloeren, waarmee het bedrijf in 2022 begon met SPC-panelen.

Poli-Eco’s opname in MMFA breidt de vereniging uit tot 30 gewone leden (fabrikanten van MMF-vloeren of hun Europese vertegenwoordigers), 30 geassocieerde leden (toeleveranciers) en drie ondersteunende leden (wetenschappelijke instituten).

-/-

Over MMFA: Multilayer Modular Flooring Association is een organisatie die de toonaangevende producenten van vloeren in Europa en hun leveranciers vertegenwoordigt. De vereniging werd in oktober 2012 in München, Duitsland, opgericht door zeven Europese vloerproducenten. Deze wordt nu geleid vanuit Brussel.