MMFA verwelkomt Decora S.A. als het eerste nieuwe lid van 2023

Brussel, 31 januari 2023 – MMFA, de Multilayer Modular Flooring Association, is blij aan te kunnen kondigen dat Decora S.A. zich bij de vereniging heeft aangesloten als nieuw gewoon lid.

President van de MMFA Jan Dossche (COREtec®) verwelkomde Decora S.A. binnen de MMFA: “Decora heeft de afgelopen 28 jaar ingezet op innovatie, door continu te investeren in R&D en state-of-the-art productiemethodes na te streven. Hierdoor dient het bedrijf als een voorbeeld voor andere vloerenfabrikanten. We kijken uit naar de samenwerking en expertise die dit nieuwe lidmaatschap zal brengen binnen de MMFA.

Bij Decora streven we er continu naar om onze klanten vloeroplossingen te bieden die zowel duurzaam als innovatief zijn. Omdat het ons doel is om afvalvrij te produceren, kijken we ernaar uit om via de vereniging kennis uit te wisselen met andere MMFA-leden en groenere initiatieven aan te moedigen”, aldus Artur Tomikowski, Marketing Director bij Decora S.A.

Decora S.A. is een internationaal bedrijf dat onder de merknamen Arbiton, Ewifoam en Afirmax vinyl klikvloeren, ondervloeren, plinten en vloerprofielen aanbiedt. Met zijn producten vervaardigd in twee verschillende Europese fabrieken, produceert het bedrijf een innovatieve vloercategorie, SPC – vinyl met een minerale kern met hoge dichtheid. Bovendien produceert Decora ondervloeren op basis van drie verschillende technologieën, namelijk PUM, XPS en PEHD Aquastop.

De Decora-merknaam Ewifoam E. Wicklein GmbH was geassocieerd lid van de vereniging sinds 2014. Het lidmaatschap wordt nu verkregen door Decora. Door dit nieuwe lidmaatschap beschikt de MMFA voortaan over 29 gewone leden

(fabrikanten van MMF-vloeren of hun Europese vertegenwoordigers), 30 geassocieerde leden (toeleveranciers) en drie ondersteunende leden (wetenschappelijke instituten).

-/-

Over MMFA: Multilayer Modular Flooring Association is een organisatie die de toonaangevende producenten van vloeren in Europa en hun leveranciers vertegenwoordigt. De vereniging werd in oktober 2012 in München, Duitsland, opgericht door zeven Europese vloerproducenten. Deze wordt nu geleid vanuit Brussel.

Downloads

Decora SA_PR_NL