MMFA heet Fair Underlay welkom als nieuw geassocieerd lid

Brussel, 10 juli 2020 – MMFA, de Multilayer Modular Flooring Association, is blij aan te kunnen kondigen dat Fair Underlay zich bij de vereniging heeft aangesloten als nieuw geassocieerd lid.

Matthias Windmöller (Windmöller), directeur van de MMFA, benadrukte dat het lidmaatschap van Fair Underlay een waardevolle toevoeging aan de MMFA inhoudt en vervolgde: “De MMFA waardeert vooral de innovatieve aanpak van Fair Underlay, als het bijvoorbeeld gaat om het combineren van digitale technologie zoals mobiele apps met haar producten.”

“Wij van Fair Packaging zijn blij dat Fair Underlay zich heeft aangesloten bij de MMFA en kijken uit naar wederzijds voordelige uitwisselingen met de andere leden van de vereniging, om onze expertise verder te intensiveren,” aldus Mateusz Pretki, Chief Executive Officer bij Fair Packaging.

Fair Underlay maakt deel uit van Fair Packaging en is de toonaangevende Europese fabrikant van professionele natuurrubberen onderlagen. De productie-installatie en het logistieke centrum bevinden zich in West-Polen (Posnan-regio). Het bedrijf ontwikkelt sinds 2003 competenties op het gebied van vloerstandaarden en de bijbehorende vereisten. In 2016 heeft het bedrijf een eigen testlaboratorium opgezet om belangrijke productparameters en prestaties te evalueren. Elk jaar produceert het bedrijf 25 miljoen vierkante meter hoogwaardige onderlagen met focus op prestaties en parameters die voldoen aan de strengste eisen van Europese vloerfabrikanten. Met behulp van marktanalyses en een klantgerichte aanpak ontwikkelt het groeiende Poolse merk unieke producten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Door deze nieuwe aansluiting beschikt de MMFA voortaan over 25 gewone leden (fabrikanten van MMF-vloeren of hun Europese vertegenwoordigers), 29 geassocieerde leden (toeleveranciers) en drie ondersteunende leden (wetenschappelijke instituten).

-/-

Over MMFA: De Multilayer Modular Flooring Association is een organisatie die de toonaangevende producenten van vloeren in Europa en hun leveranciers vertegenwoordigt. De vereniging werd in oktober 2012 in München, Duitsland, opgericht door zeven Europese vloerproducenten. Het management van MMFA is sinds november 2019 verhuisd naar Brussel.

Downloads

Fair underlay_NL